به گزارش
پايگاه خبري تحليلي پيرغار به نقل از
جهانبين نيوز؛ جانشين فرماندهي سپاه قمربني هاشم عليه السلام در آئين برگزاري دوازدهمين جشنواره علم و فناوري بسيج استان چهارمحال و بختياري که به صورت مجازي به خاطر شرايط کرونا برگزار شد، با گراميداشت هفته بسيج گفت: ماحصل اين جشنواره ها سازماندهي و تهيه بانک اطلاعاتي بيش از 5هزار نخبه بسيجي در استان بوده است.
سرهنگ پاسدار مهران مرادي افزود: بايد از اين ظرفيت بيسار عالي براي پيشرفت و آباداني استان چهارمحال و بختياري و کشور استفاده کرد.
وي ادامه داد: بيش از 60 طرح به دبيرخانه اين جشنواره رسيده که با توجه به شرايط کرونايي و فرصت بسيار کم، قابل توجه است.
مرادي، با تقدير از تعامل و همکاري و همفکري دانشگاه آزاد اسلامي و دانشگاه شهرکرد و پارک علم و فناوري استان چهارمحال و بختياري با سازمان بسيج علمي پژوهشي و فناوري سپاه قمربني هاشم عليه السلام، گفت: علاوه بر مؤلفه هاي علمي که به رشد جامعه کمک مي کنند، بايد بدانيم که همه اين ها ابزار هستند و عامل اصلي که ميزان قدرت ما را نشان مي دهد به تعبير شهيد ميثمي، ميزان ارتباط ما با خداست.
وي خاطرنشان کرد: پيشرفت دانشمندان ما در زمينه هاي هسته اي نيز مرهون عنايات الهي و همين توسل به معصومين عليهم السلام و ارتباط با خدابوده است.
مرادي گفت: اخلاص در کار، تبديل تحريم ها به فرصت، اعتماد به جوانان نخبه از عوامل مهم و اثرگذار در رشد و پيشرفت مي باشند.
جانشين فرمانده سپاه قمربني هاشم عليه السلام به نقش جوانان در هشت سال دفاع مقدس نيز اشاره کرد و گفت: با اعتماد حضرت امام (ره) به جوانان، شاهد بوديم که جوان 23 ساله مسئوليت فرماندهي لشگر را بر عهده مي گرفت و امروز نيز بايد حمايت ميداني از نخبگان و جوانان نخبه را داشته باشيم و نگذاريم در پيچ و خم بروکراسي اداري قرار گيرند.
وي، در پايان با تقدير از برگزار کنندگان دوازدهمين جشنواره جهادگران علمي پژوهشي و فناوري بسيج استان چهارمحال و بختياري، خواهان بررسي موانع موجود در مسير ايجاد پل بين صنعت با علم و فن آوري از سوي اساتيد دانشگاهي شد.
مسئول سازمان بسيج علمي، پژوهشي و فناوري سپاه حضرت قمربني هاشم (عليه السلام) نيز در اين مراسم گفت: با توجه به اينکه ويروس کرونا همه گير شده است امسال، دوازدهمين جشنواره جهادگران علم و فن آوري بسيج استان چهارمحال و بختياري به صورت مجازي برگزار شد.
سرهنگ پاسدار محمدجواد تجويدي افزود: اين جشنواره با هدف جذب و شناسايي و تشويق مبتکرين و مخترعين بسيجي با همکاري پارک علم و فناوري استان چهارمحال و بختياري، دانشگاه شهرکرد و دانشگاه آزاد اسلامي واحد شهرکرد در قالب سه کارگروه مکانيک و انرژي، الکترونيک- برق - کامپيوتر و کشاورزي و دامپزشکي برگزار گرديد.
تجويدي ادامه داد: با فراخوان برگزاري جشنواره بيش از 60 طرح و ايده و اختراع و ابتکار از سوي نخبگان بسيجي به دبيرخانه جشنواره ارسال گرديد که پس از داوري توسط اساتيد دانشگاه ها، 25 طرح و اثر به نمايشگاه جشنواره راه پيدا کردند و طرح هاي برگزيده نيز مورد تجليل قرار گرفت.
وي خاطرنشان کرد: بسيج علمي پژوهشي و فناوري سپاه قمربني هاشم عليه السلام با 17 پايگاه علمي در استان چهارمحال و بختياري و سه مرکز رشد؛ در هسته هاي گفتمان سازي، توانمندسازي و دانشي – فن آور ، نخبگان بسيجي استان را حمايت مي کند.
گفتني است؛ در حاشيه برگزاري دوازدهمين جشنواره علمي پژوهشي بسيج استان چهارمحال و بختياري، نمايشگاهي از آثار نخبگان بسيجي استان به نمايش گذاشته شده بود که با حضور جانشين فرماندهي سپاه قمربني هاشم عليه السلام، رئيس پارک علم و فناوري استان، نمايندگان دانشگاه آزاد اسلامي و دانشگاه شهرکرد گشايش يافت.
در اين مراسم لوح تقدير جشنواره به رؤساي دانشگاه علوم پزشکي، دانشگاه آزاد اسلامي، دانشگاه شهرکرد، پارک علم و فن آوري استان و مديرکل آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختياري به خاطر حمايت از نخبگان علمي، مجاهدت در شرايط کرونايي و اهتمام به درمان بيماران و تداوم آموزش به صورت مجازي اهدا شد.